Contactgegevens

China Business Association
Postbus 2522
4800 CM Breda
info@cba-zw.nl

Inloggen

Wilt u op de hoogte blijven of lid worden, registreer hier.
Bent u lid, login hier:
Emailadres
Wachtwoord
 Wachtwoord vergeten?
 

Aankondiging samenwerking CBA & BIZ 1 januari 2017

08-12-2016

China Business Association en
Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen

Beste CBA-leden,

Graag brengen wij u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de Stichting China Business Association. Ons vertrek punt was de enquête van begin dit jaar, waaruit met name is gebleken dat u niet enkel China gerichte informatie en kennis wilt delen maar zeker ook uw kennis wilt verbreden naar andere kansrijke internationale markten. Met dat uitgangspunt hebben wij vruchtbare gesprekken gevoerd met het bestuur van de BIZ, Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen. Wij zijn dan ook verheugd u thans te kunnen berichten dat met ingang van 1 januari 2017 CBA een nauwe samenwerking zal aangaan met de BIZ. Los ervan dat dit ons netwerk flink vergroot, zal deze samenwerking naar onze overtuiging uitdrukkelijk voordelen gaan opleveren voor de leden en overige geïnteresseerden.

Het lijkt ons goed, nu dit voornemen tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari 2017 bekrachtigd gaat worden, u alvast te informeren over de planning voor 2017. Om kennis te delen is schaalgrootte een belangrijke voorwaarde om effectief te kunnen opereren als netwerk in ‘Internationaal ondernemen’.

Samengevat kunt u in 2017 het volgende van CBA verwachten:

  • CBA en BIZ organiseren op 17 januari 2017 een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst.
  • CBA organiseert twee reguliere bijeenkomsten gericht op het zakendoen in China in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan de organisatie van een handelsmissie. Wij horen graag waar uw interesse naar uit gaat!
  • CBA leden zijn van harte welkom deel te nemen aan de maandelijkse BIZ bijeenkomsten. U ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging via de BIZ. De jaarplanning kunt u vinden op www.debiz.nl
  • Aan het eind van dit overgangsjaar zal een afsluitende netwerkborrel gehouden worden. U heeft dan kunnen ervaren wat de voordelen zijn van een groter netwerk.

Omdat de samenwerking nog in de beginfase is zal de contributie voor komend jaar nog niet gelijk zijn aan de contributie van de BIZ van €300,- per jaar maar €200,- voor CBA-leden. Voor uw deelname aan BIZ-bijeenkomsten worden geen extra kosten in rekening gebracht.

In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze samenwerking. Voor vragen/opmerkingen kunt u mailen naar het secretariaat: secretariaat@cba-zw.nl of bellen naar 06-54943855.

Wij hebben er vertrouwen in dat beide netwerken elkaar uitstekend aanvullen, uw betrokkenheid stellen wij dan ook zeer op prijs.

Voor nu wensen wij u alvast een mooi en succesvol 2017 toe. Graag tot ziens op 17 januari!

China Business Association
Jack Zagers & Guido van Liefland

Nieuws