Contactgegevens

China Business Association
Postbus 2522
4800 CM Breda
info@cba-zw.nl

Inloggen

Wilt u op de hoogte blijven of lid worden, registreer hier.
Bent u lid, login hier:
Emailadres
Wachtwoord
 Wachtwoord vergeten?
 

Bijeenkomst 9 september 2015

Op 9 september aanstaande zal China Business Association weer een bijeenkomst organiseren en nu in het stadskantoor van Breda.
Deze keer is het onderwerp van de bijeenkomst anders dan gebruikelijk. Normaliter wordt de bijeenkomst gehouden met als thema ‘richting China’ ofwel wat en hoe als we informatie over China willen hebben, wat we wel en niet moeten doen als we zaken willen doen met China of hoe anderen het in China hebben gedaan, enz.

Nu willen we dat omdraaien. Hoe kijken, en waarom, de Chinezen naar ons, waarom vestigen ze zich hier? Mogelijk van belang zijn arbeid beschikbaarheid, gunstige ligging van het achterland, infrastructuur en zeker samenwerken met bestaande ondernemers zodat ze niet voor alles moeten investeren, andere belangrijke overwegingen voor ze, enz.

De bedoeling van de bijeenkomst is dat een aantal Chinese bedrijven zich niet alleen aan de CBA-leden kunnen presenteren, maar ook uitleg geven over hun motivatie en beslissing om zich in Zuidwest Nederland te vestigen.
Daarnaast zullen we de leden informeren over enkele huishoudelijke punten alsook de CBA activiteiten voor 2016 en de nieuwe bestuursstructuur.

Mogelijk kunnen er interessante contacten gelegd worden gedurende de netwerkborrel nadien.

Gedurende de 2de helft van augustus zullen we u verder informeren over de details van de agenda en kunt u zich dan inschrijven via de website www.cba-zw.nl

Locatie:

Stadskantoor Breda
Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda


Inloop vanaf 16.15 uur
Presentatie bedrijven van 16.45 uur tot 17.45 uur.
Netwerkborrel van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Nieuws